Cum sa iti pregatesti tenul inaintea sedintei de make-up

Ingrijirea-tenului-Salon-Stiletto-Iasi

In ziua de astazi make-up artistii au dus machiajul la nivel de arta. Aplicarea corecta a unui machiaj, fie el de zi sau de noapte accentueaza frumusetea naturala a unei femei si ii ofera un plus de incredere in sine.

Insa, trebuie sa fim constienti ca inaintea aplicarii machiajului este necesar sa realizam o serie de actiuni care sa pregateasca tenul. Deoarece oricat de frumos ar fi machiajul ochilor sau al buzelor, tenul este esential, fiind „panza” pe care va lucra makeup artistul.

In primul rand tenul trebuie curatat in profunzime, pentru a elima orice impuritati, prin aplicarea unui demachiant (pe baza de ulei in jurul ochilor si a unei ape micelare pe restul tenului) si ulterior a unui toner.

Urmatorul pas este aplicarea unei creme de tip peeling pentru a asigura ca intreaga suprafata a tenului este uniforma si matifiata.

Dupa aceste actiuni de curatare, este importanta folosirea unei creme hidratante pentru ca pielea sa straluceasca si sa debordeze de prospetime si tinerete.

Pregatirea fetei este primul pas care contribuie la un machiaj impecabil, oferindu-va un aspect radiant care sa debordeze de frumusete si incredere in sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *