Extensii de gene: o privire cat o mie de cuvinte!

Extensii de gene: o privire cat o mie de cuvinte!

Aplicare-extensii-gene-Salon-Stiletto-IasiSe spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar o femeie printr-o singura privire poate reflecta o multime de subintelesuri. Poate avea o privire languroasa, plina de mister sau una inocenta, joviala care va fi greu de uitat.

Atunci cand vine vorba de privire, genele sunt esentiale. Cu ajutorul noilor operatiuni cosmetice poti obtine si tu un look de neuitat optand pesntru extensii de gene.

Ce anume trebuie sa stii atunci cand vine vorba de obtinerea unei priviri hipnotizante?

In primul rand specialistii nostri, care lucreaza cu multa minutiozitate si rabdare, vor accenta frumusetea genelor oferindu-le un aspect natural in totalitate. Astfel, se vor imbunatati micile imperfectiuni ale ochilor, prin conferirea unui look uniform si unic.

Procesul de aplicare al genelor lungi, dese si curbate este unul perfectionat de catre specialistii nostri. Astfel acestia vor incepe prin a alege genele cele mai potrivite pentru dumneavoastra in functie de forma fetei, a ochilor si de ce nu a personalitatii. Procesul incepe prin aplicarea unei benzi pe partea inferioara din jurul ochilor si prin curatarea genelor.

Pe fiecare geana naturala urmeaza sa se aplice in functie de designul selectat (fir cu fir sau 3D) celelalte gene cu dimensiuni alese in armonie cu intensitatea privirii dorite de fiecare clienta in parte. Procedura nu este dureroasa iar desi designul este diferit de la o clienta la alta, prima reactie este mereu aceeasi: wow!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *