Impachetari cu parafina pentru maini

Impachetari cu parafina pentru maini

Daca sunteti in cautarea unui moment de rasfat, atunci salonul Stiletto va recomanda impachetarile cu parafina. In general, se spune ca varsta unei femei o poti ghici in functie de pielea mainilor, asadar nu ezitati sa apelati la acest tratement pentru a obtine o piele fina si hidratata in profunzime.

Tratament-parafina-pentru-maini-Salon-Stiletto-Iasi

Ce este parafina si cum se obtine? Parafina este o substranta obtinuta prin prelucrarea petrolului (un bine cunoscut emolient natural al pielii). Utilizarea acestui produs natural este diversa fiind folosita atat in tratamentele fizioterapeutice necesare pentru recuperarea sau ameliorarea dureriror, precum si in domeniul esteticii.

Pielea mainilor este in permanent expusa conditiilor nefavorabile ale mediului si din acest motiv necesita o ingrijire aparte, astfel tratamentele cu parafina ofera o hidratare profunda pe care nu o puteti obtine utilizand doar o crema obisnuita de maini. In acelasi timp acest extract natural asigura un aspect extrem de fin si placut.

Tratamentul se realizeaza in cativa pasi simpli iar rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta. Initial, mainile vor fi curatate si dezinfectate, apoi vor fi introduse in recipientul cu parafina calda, topita. Aceasta va forma o pelicula subtire in jurul pielii urmand sa actioneze in profunzime pentru a o hidrata.

Este important sa mentionam si efectele terapeutice ale acestui derivat al petrolului. Daca tratamentul va avea o continuitate, parafina va hrani cele mai profude tesuturi ale pielii si va imbunatati fluxul sanguin, prevenind imbatranirea. Mai mult decat atat, acest tratament minune ajuta la tratarea anumitor afectiui precum artrita sau reumatismul, deoarece pe langa hidratare, pune in miscare circulatia sangelui, ajutand astfel la detensionarea muschilor.

Va asteptam la salonul Stiletto pentru a va convinge singuri de efectele miraculoase ale impachetarilor cu parafina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *