Manichiura cu gel: mit sau urgent need?

Manichiura-unghii-cu-gel-Salon-Stiletto-IasiSe spune adesea ca mainile unei femei pot deveni cu usurinta cartea personala de vizita. Dar cand vine vorba de manichiura cu gel, care ofera un design armonios si deosebit, exista multiple „mituri” care circula in randurile femeilor. Acestea sunt de fapt bazate pe lipsa de pregatire si de profesionalism a persoanelor care le aplica.

Astfel, cand vine vorba de unghii tehnice (unghii cu gel), sunt anumite aspecte care trebuie luate in considerare:

1. Expunere la lampa UV. Multe femei sunt reticente atunci cand vine vorba de unghiile tehnice din cauza expunerii la lampa UV, care potrivit parerilor neavizate imbatraneste pielea si distruge unghia naturala.

De-a lungul timpului, experti din mai multe tari au desfasurat mai multe teste in aceasta privinta, iar rezultatele au aratat ca expunerea la UV in saloanele de manichiura este mai putin periculoasa decat expunerea la soare pe timpul verii, pentru aceeasi perioada de timp.

2. Pilirea ungiilor. Trebuie sa intelegem ca atunci cand apelam la unghiile tehnice, nu vom leza sanatatea unghiilor naturale prin pilirea care se face in faza incipienta. Aceasta pilire se realizeaza la nivel superficial, pentru a nu afecta unghia naturala iar produse aplicate in prealabil sunt special create pentru a proteja unghiile si pentru a le oferi un aspect impecabil 24 din 24. Ba mai mult, unghia naturala, asa cum a confirmat-o studiile de specialitate este un tesut „mort” (asemenea firului de par) care se va regenera continuu pe tot parcursul vietii.

3. Pretul unei manichiuri cu gel. Intr-adevar costul unor unghii tehnice este mai mare decat o manichiura obisnuita, insa acestea trebuie inlocuite dupa o perioada de 2-3 saptamani,. Atunci cand vine vorba de oja normala o manichiura trebuie realizata cel putin o data pe saptama. Astfel, apeland la unghiile cu gel se economisesc atat banii, cat si timpul necesar pentru aplicarea si uscarea unei oje obisnuite. Desigur, in cazul unghiilor cu gel, INTRETINEREA este un cuvant cheie. Aceasta mentine aspectul armonios si estetic al unghiilor si duce la evitarea riscului de a-ti rupe unghiile prin activitatile cotidiene.

4. Unghiile cu gel arata vulgar. Acest aspect este usor de contrazis, deoarece atat modelul, forma cat si marimea unghiilor sunt personalizate in functie de preferintele fiecarei cliente. Astfel, fiecare persoana poate avea o manichiura care sa fie in armonie cu propriile concepte despre frumos si estetic.

Mai ales ca atunci cand vine vorba de unghiile tehnice, acestea ofera posibilitatea de a crea modele unice, lasandu-ti imaginatia sa fie versatila de la forma in sine a unghiei pana la cromatica, aplicarea strasurilor, modelelor in relief etc.

Astfel, fiind constienti de aceste aspecte, atunci cand doriti sa obtineti manichiura ideala in acord cu personalitatea si starea de spirit a dumneavoastra, nu uitati sa apelati la specialistii nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *