Manichiura perfecta in 2016

Manichiura unei femei poate spune extrem de multe lucruri despre ea, devenind pe parcursul anilor un accesoriu greu de ignorat. Desi anul 2016 abia a inceput, acesta vine cu tendinte importante in ceea ce priveste unghiile cu gel, iar astazi va vom dezvalui cele mai noi trenduri:

1. Detaliile metalice vor fi la mare cautare in anul 2016, oferind un look usor retro, plin de eleganta si stil. Unghiile cu aspect metalic se bucura de extrem de multa popularitate iar daca inainte culorile “traditionale” erau fie argintii, fie aurii, anul acesta se largeste spectrul de culori disponibile la nunante indraznete de albastru, verde.

manichiura-salon-stiletto-iasi-poza 1 de prezentare

2.Modelele de unghii minimaliste, formate din combinatii unice geometrice, hexagonale sunt in trend in 2016. Acestea fac parte din cosmetologia estetica si vor cuceri atentia celor din jur, datorita aranjarii simetrice si armonioase de linii si compozitii geometrice. Acest design va asigura un look unic, modern si extreme de chic.

Modele-manichiura-minimalista-Salon-Stiletto-Iasi-Poza-2

3.Tehnica ombre nu a cucerit doar domeniul stilizarii parului ci si al unghiilor tehnice. Tot mai multe femei opteaza pentru un degrade cromatic care sa ofere un aspect interesant si placut. Anul acesta se observa o detasare fata de liniile traditionale, extrem de bine definite ale unei manichiuri de tip French. Astfel, unghiile tehnice vor capata un look “incetosat”, lipsit de o definire precisa, un ombre stins, care prin simplitatea sa va oferi o nota de feminitate si eleganta.

Model-unghii-tehnica-olde-Salon-Stiletto-Iasi-poza-3

4. Anul 2016 va fi marcat de texturi unice ale unghiilor. In anii precedenti am vazut numeroase designuri de la unghii mate la cele cu aspect de nisip, iar acest nou an continua traditia texturilor noi, captivante si indraznete, ca cele a metalului topit sau a formelor rotunde,simetrice si reliefate.

Model-unghii-mate-Salon-Stiletto-Iasi-Poza-4

In continuare vom vorbi despre culorile care vor ghida tendintele in noul an. In 2015, vedeta cromatica a fost binecunoscuta culoare marsala, o nunanta eleganta care se aseamana vinului rosu. Anul acesta insa, institutul Pantone din New York, care este cel responsabil pentru desemnarea culorilor oficiale anual, a anuntat pentru prima data doua culori care vor stabili tendintele modei in 2016: Roz-cuarţ si albastru-seren. Doua culori care impreuna vor crea, potrivit specialistilor de la Institul American un echilibru vizual, nuantele calde ale rozului armonizandu-le pe cele reci ale abastrului.

Este o combinatie inedita si armonioasa, care ofera un aer extrem de feminin si delicat. De asemenea aceasta combinatie de culori fin iesita din comun indeamna femeile anul acesta sa fie mai indraznete atunci cand vine vorba de alegerile cromatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *