Extensii gene

EXTENSII GENETrasaturile unei femei sunt exprimate prin desenarea genelor si sprancenelor, a buzelor si a formei corpului. Prin urmare, nu este o intamplare faptul ca genele au fost intotdeauna o parte mai pronuntata a frumusetii feminine.

Toate aceste motive cat si datorita aparitiei ,"noilor tehnologii de gene", in zilele noastre, este un "must have" sa ai gene frumoase, bogate si curbate.

Salon Stiletto este specializat in:

  • Extensii de gene fir cu fir - ce iti vor oferii o privire intensa, stralucitoare, cu adevarat spectaculoasa. Firele de gene sunt aplicate pe pleoapa mobile, pe radacina firelor natural.
  • Extensii de gene 3D - ce alungesc si imbogatesc genele. Se aplica 4-5 fire de gene pe firul natural. Firele aplicate cu tehnica 3D sunt foarte subtiri si astfel pleoapa nu se ingreuneaza avand un aspect natural.
PROGRAMEAZA O VIZITA

POTI ALEGE DIN

Extensii de gene fir cu fir

200Lei

Privire intensa, stralucitoare, cu adevarat spectaculoasa. Firele de gene sunt aplicate pe pleoapa, pe radacina firelor natural.


Timp de lucru: 2h:30min – 3h

Extensii de gene 3D

250Lei

Extensiile de gene 3D alungesc si imbogatesc genele. Se aplica 4-5 fire de gene pe firul natural. Firele aplicate cu tehnica 3D sunt foarte subtiri si astfel pleoapa nu se ingreuneaza, avand si un aspect natural.


Timp de lucru: 3h - 3h:30 min

POVESTEA NOASTRA


Activitatea noastra a inceput cu mult entuziasm in anul 2015 din dorinta de a va dovedi ca frumusetea se afla in mainile voastre. Echipa noastra s-a concretizat pe baza experientei si a profesionalismului in domeniu. Astfel, urmarim sa oferim clientilor servicii specializate de beauty: unghii tehnice, manichiura/pedichiura cu oja semipermanenta, extensii gene, machiaj.


PROGRAMEAZA O VIZITA